Figyelem, a helyek száma limitált! Ismerd meg a gyakorlati módszert testi-lelki tüneteid enyhítésére!

INGYENES WEBINAR

Férfi SzomatoDráma Webinar:

Hogyan tüzeld fel magad az ágyban a SzomatoDráma módszerrel?

Online webinar 2023. március 21. kedd este 20:00

Egymás közt nők nélkül.

Itt a hely, ahol nincs ítélkezés és változtatási lehetőség helye. Férfiak problémai gyakorlati megoldások tükrében.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Miért érdemes csatlakoznod?

Találj rá a belső erődre, találj válaszokat a testi-lelki kérdéseidre – problémáidra egy teljesen új nézőpontból. Inspiráció, motiváció igaz történetekről, hogyan tudsz Te is elindulni az öngyógyítás útján a KAFIBI által használt  módszerrel.

Olyan gyakorlati önismereti módszer alapjait tárjuk eléd, amivel az eddig évekig felszedett elméleti tudásod tudod kamatoztatni.

Gyere és töltsd velünk ezt a kellemes, 1.5 órát online, hogy újra felfedezhesd önmagad az inspiráló történetek által.

3 lenyűgöző történet az újrakezdésről, reményről és lehetőségekről a mostani KaFiBi Live-on

1. Rész:"Hogyan tudtam lelkileg erősebben felállni egy autoimmun megbetegedésből és túljutni a legnehezebb mélypontokon?" - Sándorfi Tamás

Egy autoimmun megbetegedés mindent felforgat. A testi tünetek mellett a mély lelki folyamatok még nehezebbé teszik a helyzetet. Az éjszakák folyamatos aggódással telnek, a reményvesztettség gyakran elnyom. De tudd, hogy ez csak egy útkereszteződés, ami lehetőséget ad számodra a változtatásra, megújulásra és erősödésre. Szeretném őszintén megosztani veled a történetem. Hogyan küzdöttem meg vele? Mit éltem át? Hogyan jöttem ki belőle erősebben testileg-lelkileg? És te mit tehetsz hasonló helyzetben?

2. Rész:"Gyógyulás útján a maradandó testi-lelki egészségért. Elképesztő történet a testi-lelki összefüggésekről és a SzomatoDráma hatásáról - Kóka Izabella

Melyek azok a lelki összefüggések, amik a testben elváltozást okozhatnak? Hogyan képes a SzomatoDráma összekapcsolni a testi és lelki összefüggéseket? Miért fontos, hogy felelősséget vállaljunk a saját testi-lelki jólétünkért? Egy megdöbbentő történeten át fogunk válaszokat keresni.

3. Rész:"Egyedülálló és bizonyított megoldása a hormon érték helyreállításának belső önismereti folyamatok segítségével" - Oláh Katalin

Sokak nem is tudják, milyen nehéz lehet, ha a hormonértékeid rendszeresen kilengenek. Az érzések ingadozása, a testi tünetek, a kifáradás és a kétségbeesés egyre fárasztóbbá válhat. Kata megosztja veled a történetét, hogyan tudott mindezeken változtatni belső önismereti folyamatok segítségével. 

Kinek ajánljuk a KaFiBi Live programokat?

Kik fogják a programot megtartani?

2023. március 21. kedd este 20:00

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Sándorfi Tamás üzenete:

KaFiBi alapító, SzomatoDráma szakember vagyok. Amikor megálmodtam ezt a programot számodra, akkor Te voltál benne a főszereplő. Szeretném megmutatni és átadni a KaFiBi lényegét számodra, ami a kapcsolat, figyelem, biztonság hármason alapul. Gyere, ismerd meg a KaFiBi által használt módszert a SzomatoDrámát.

Kóka Izabella üzenete:

Több száz saját élmény és még több Játékvezetés után még mindig csillogó szemekkel és a várakozás örömével kísérem a SzomatoDráma játékokat. Csodálattal tölt el a lélek mélysége és ámulva figyelem, hogy milyen sors mintázatok sejlenek fel egy-egy régen hordozott tünet, elakadásaink, élet nehézségeink, miként változnak meg egy-egy SzomatoDráma játék során.

Oláh Katalin üzenete:

Pszichológusként szenvedélyesen érdekel a test és a psziché kapcsolata, a gyógyuláshoz vezető utak, melyek – úgy hiszem – önmagunkhoz vezető utak is egyben. Munkám során elsősorban a szomatodráma módszerét alkalmazom. 2016 óta aktívan részt veszek a szomatodráma oktatásában, továbbadásában, így még inkább lehetőségem nyílik elmélyülni e módszerben.
pénzvisszafizetési garancia
0 %
elégedett kliens
+
tapasztalt segítő
0 +

Elérhetőségünk

Futurus Műhely Kft.

Székhely: H-2013 Pomáz Mester. 6

Posta cím:  H-2013 Pomáz Pf.:119

Adószám: 13149033-2-13

Közösségi adószám: HU13149033

Telefonszám: +36705880800

E-mail cím: hello@kafibi.hu

Cégjegyzékszám: 01-10-040952

Bank neve:  OTP Bank

Forint számlaszám: 11703037 - 20001395

IBAN: HU57117030372000139500000000

SWIFT CODE: OTPVHUHB

Copyright © 2022 Sándorfi Tamás

Az oldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény biztosításáért.