Kapcsolat Figyelem Biztonság 

KaFiBi délutáni program

SzomatoDráma délután

Dátum és helyszín: 2023.12.18. , 1073 Erzsébet körút 26.
16 órai kezdéssel – 21:30 órai befejezéssel

KaFiBi ezen délutáni programjára a Kapcsolat Figyelem Biztonság terébe hívunk, hogy saját utadon tudj haladni. Mind ezt gyakorlott odaadó segítőkkel akik lágyan kísérnek. Egy hozzád közeli helyszínen kikapcsolódva, tapasztalhatod meg saját erődet. Kapcsolódhatsz saját magadhoz. Új ismeretségeket köthetsz. Rá láthatsz saját kérdéseidre – problémáidra egy teljesen új nézőpontból. Olyan élményekkel távozhatsz amilyent még nem tapasztaltál. Lehetőséged nyílik rá, hogy elindulj az öngyógyítás útján. Maximális létszám 12 fő – jelentkezz mielőtt betelne!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Jelentkezési határidő: 12.17. éjfél! Foglalj, mielőtt betelik a 12 hely.

Kinek ajánljuk ezt a programot?

Te is érezted már?

Keress minket, ha kérdésed van. Olyan embert, akinek nem tudunk segíteni, nem is hívjuk.

Miért a legjobb számodra?

A fentiek közül bármelyiket érzed sajátodnak ígérem, egy olyan új nézőpontot mutatunk neked ami nagyban segít abban, hogy a neked színpatikus döntést – választ megtaláld és sajátodnak érezd. Megerősödöttnek és átdolgozottnak fogod érezni magad. Technikát és tudást adunk amivel te magad könnyebben igazodsz el a kérdéseiden – elakadásaidon.

Rólunk mondták

Vélemények. Visszajelzések. Megélések.

Örömmel tölt el minket, hogy programjainkon egyre több embernek tudunk élményt adni. Jelentkezz most, hogy Te is átélhesd.

Programleírás

Mire számíthatsz a program során?

Megérkezés után egy 15-30 perc közötti elméleti bemutatása a SzomatoDrámának.

A játékvezetők bemutatkoznak egy pár mondattal. Elindulnak a bemelegítő játékok, melyek elősegítik, hogy mikor eljön az idő a saját játékodra – fókuszodra, akkor megfelelő tűzzel tudj jelen lenni.

Megtapasztalod a Kapcsolódás a Figyelem erejét, ami segíti kialakulni a Bizalmat. Megalakítjuk a kis 4-5 fős csoportjainkat.

Ezután a kis csoportokkal leszünk egészen a program végéig, és mindenki lehetőséget kap arra, hogy saját fókusszal játsszon egyet.

Ha meg voltak a játékok összeülünk, hogy mindenki elengedhető-e, van-e bármilyen kérdése a megtapasztalásaival kapcsolatban.

Ezután, ha minden kerek megköszönjük egymásnak az együtt töltött időt és elbúcsúzunk.

Ha úgy érzed, hogy van kedved és írsz egy pár soros visszajelzést a megéléseidről akár névtelenül is, azt szívesen vesszük.

Program ára

Program ára:

A Program 20.000,- HUF.

Program helyszín és időpont

Dátum és helyszín: 2023.12.18. ,1073 Budapest, Erzsébet körút 26.
16 órai kezdéssel – 21:30 órai befejezéssel

20.000 Ft
20.000 Ft
  • Részvétel a 1 napos programon
MAX 12 FŐ
Nap
Óra
Perc
Másodperc
pénzvisszafizetési garancia
0 %
elégedett kliens
+
tapasztalt segítő
0 +
Szervezők és segítők

Kik azok, akik a KaFiBi SzomatoDráma programon segítenek Neked, hogy a saját utadon tudj haladni?

Kóka Izabella

Több száz saját élmény és még több Játékvezetés után még mindig csillogó szemekkel és a várakozás örömével kísérem a játékokat. Csodálattal tölt el a lélek mélysége és ámulva figyelem, hogy milyen sors mintázatok sejlenek fel egy- egy régen hordozott tünet mögött, hogy az elakadásaink, élet nehézségeink, miként mutatnak szoros összefüggést a kapcsolati rendszereinkel.

Ha szeretnéd érteni, hogy mit mond el a tested a tüneteid nyelvén, ha nyitott és kíváncsi vagy önmagadra, ha érdeklődés ébred benned, mélyebben megismernéd és kommunikálnál a belső világod szereplőivel, ha szívesen felülírnád a régi mintázatokat, sémákat, amelyekről talán már te is érzed, hogy akadályozzák az életedet, akkor érdemes eljönnöd.

Öleléssel, Kóka Izabella - Játékvezető.

Sándorfi Tamás

Célom, hogy minél több ember megismerhesse azt a módszert, ami a legrövidebb idő alatt a legtöbbet segített számomra az önismereti utamon és aminek 2019-ben játékvezetője, majd 2022-ben elvégeztem a szakember képzést.

A KaFiBi SzomatoDráma rendezvényeken szeretném átadni a Kapcsolódás, Figyelem, Biztonság eddig nem ismert erejét. Megmutatni minél több embernek, hogy van más mint az eddig ismert tudás, módszer és rendszer.

Célom meghívni a Szakemberek, Játékvezetők legjobbjait és velük a legszínvonalasabb programokat szervezni Számodra. Ezen alkalmak megvalósítása a legtisztább és legőszintébb kommunikációval, azért, hogy a végén minden résztvevő nyertesnek érezze magát.

Ez az én vízióm, Sándorfi Tamás - Alapító Játékvezető.

Bevezetőnap a SzomatoDrámába

Itt olvashatsz ennek a programnak a részleteiről és a lap alján jelentkezhetsz

Dátum:                     HAMAROSAN figyeld a Facebook-ot 

Időtartam:          kezdés 10 órakor befejezés 18 órakor (egy hosszabb ebédszünettel, 2-3 rövidebb szünettel)

Helyszín:                      ……………………………………………………………………

Kedves Érdeklődő!

Ezt a programot Neked hoztuk létre, ha szeretnéd megismerni a SzomatoDrámát, ezt az élményekkel és megtapasztalásokkal gazdag rendszert, egy nap alatt. Neked, aki érdeklődsz a programjaink iránt, az olvasott vagy megnézett tájékoztató anyagok alapján. Külön ajánlom abban az esetben, ha makacs tünettel, elakadással vagy betegséggel állsz szemben és az eddig bejárt út nem hozta meg a kellő eredményt. Itt anélkül haladhatsz, próbálkozhatsz a tüneti kezeléssel vagy a megoldás megtalálásával, hogy mellékhatásokat okozó kémiai anyagokat vinnél a szervezetedbe.

Azonban nem szükségszerű, hogy tünet vagy elakadás legyen jelen az életedben. Abban az esetben is ajánlom ezt a programot, ha önismerettel, illetve azon belül Önmagadhoz való kapcsolódással, egészséges önszeretettel szeretnél foglalkozni, haladni az utadon.

A kiváló és tapasztalt Szakemberek/Játékvezetők mind azért lesznek jelen a programon, hogy a Dr. Buda László által megalkotott SzomatoDráma módszer szabály rendszerében kisérjenek Téged és biztonságos légkört biztosítsanak. Ebben a légkörben tudsz előre haladni a leghatékonyabban az önismeret útján a céljaid felé. Több éves tapasztalat alapján bizton állíthatom, hogy ez az egy nap, amit barátságos és elfogadó légkörben töltünk együtt, különleges és emlékezetes lesz számodra.

A reggeli érkezés és minimális adminisztráció után rövid ismertetéssel, találkozással egybekötött bemelegítés lesz a program. A folytatásban rövid játékokat játszunk párban, melynek során megtapasztalsz egy eddig Számodra talán ismeretlen kapcsolódási formát a saját testedhez. Belekóstolunk a Kapcsolódás, a Figyelem, és a Biztonság felszabadító erejébe.

A program második részben 4-6 fős csoportokban elkezdődnek a SzomatoDráma játékok és innentől minden résztvevőnek lehetősége adódik saját játékra. Ekkor Te is lehetsz Főszereplő, melynek során elmélyülhet a megtapasztalásod a Kapcsolat, Figyelem és Biztonság erejében.

A SzomatoDráma nap részvételi díja: …………… Ft./ fő / alkalom

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz. Ezt követően kapod meg a további tájékoztatást a fizetéssel kapcsolatban. A részvételi díjat jelenleg még csak banki átutalással tudod teljesíteni. Számlát a pénz jóváírását követően állítunk ki és juttatjuk el hozzád. Foglaláshoz elegendő a jelentkezés kitöltése, de véglegesítéshez az utalás teljesítése szükséges. Kérdés esetén keress az elérhetőségeinken.

Szeretettel várunk és bízunk a mielőbbi személyes találkozóban.

Barátsággal a KAFIBI csapata.

Itt jelentkezhetsz

Elérhetőségünk

Futurus Műhely Kft.

Székhely: H-2013 Pomáz Mester. 6

Posta cím:  H-2013 Pomáz Pf.:119

Adószám: 13149033-2-13

Közösségi adószám: HU13149033

Telefonszám: +36705880800

E-mail cím: hello@kafibi.hu

Cégjegyzékszám: 01-10-040952

Bank neve:  OTP Bank

Forint számlaszám: 11703037 - 20001395

IBAN: HU57117030372000139500000000

SWIFT CODE: OTPVHUHB

Copyright © 2022 Sándorfi Tamás

Az oldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény biztosításáért.