Vélemények - Visszajelzések

Itt azokat a visszajelzéseket olvashatod, amiket a programjainkon részt vett társaitok írtak.

Visszajelzés Sándorfi Tamás alapítónak

Tetszett a légkör, a családias hangulat, végre magammal foglalkozhattam és mások is velem.
Bár én alapvetően zárkózott vagyok, nehezen megnyíló, mások előtt kissé zavarban lévő emberke, de neked/ nektek sikerült rövid időn belül ezt megváltoztatni. Izgatottan vártam a hétvégét, gyermeki kíváncsisággal. Valami ilyesmire számítottam, de nem gondoltam, hogy ennyire megérint majd. 

Jó volt látni ,hogy nem egyedül küszködöm elakadásokkal, jó volt rádöbbenni, milyen erősen hat ránk, befolyásol az, ami gyermekként ért bennünket.
A játék felépítése tetszett, szép lassan megéreztük az ízét. Legalábbis én biztosan, de szerintem a többiek is így érezhették. Világosan elmagyaráztad a lényeget, biztosítva azt, hogy elengedhetem a maradék zavaromat is. Szerintem te is láttad, hogy jól sikerült, gondolok itt a megérkezéskori ölelés visszautasítására, amit majd búcsúzáskor szinte teljesen természetesnek vettem.
A játék alatt mindannyian kerültünk holtpontra, főszereplőként és segítőként is. Jó időben hoztad a tálcát mindig 🙂 . Abban nem vagyok biztos, hogy jót vettem- e le róla, de most így alakult. Majd legközelebb a másikat választom.
Beszéltünk arról, hogy esetleg a SzomatoDráma segíthetne nekem megtalálni azt, amit szívesen csinálnék, munka és hivatás terén. Ezzel kapcsolatban majd szívesen mennek hozzád legközelebb. Mindenképp jelezz ez ügyben kérlek!

Szabolcs

Visszajelzés Sándorfi Tamás alapítónak

Szeretnék még egyszer köszönetet mondani a fantasztikus élményekért, amit megélhettem a szombati “csoportjátékon”. Köszönet a lehetőségért. A fájdalom, amivel “dolgoztunk” szombaton, örömömre nem jelentkezett, pedig előtte naponta többször is éreztem. Mellékletben csatolva küldöm a leírást arról, amit megéltem és tapasztaltam. Remélem,hogy máskor is részt vehetek hasonló programokon és gyógyulhatok e csodás módszerrel.

Hálás köszönet!    

Visszajelzés:                                 SzomatoDráma

Egy régi álmom vált valóra, amikor eljutottam egy SzomatoDráma játékra.

A „játékban” főszereplőként és szereplőként is igazi, megható pillanatokat éltem meg és át. Csoda a köbön, így tudnám meghatározni két nappal a részvétel után is. Csodás odafigyelés és törődés vett körül minden pillanatban. A segítők is fantasztikusak voltak, akár egy védőburok, úgy segítettek átélni és megélni ezt a csodálatos módszer alkotta folyamatot. 

Hálásan köszönöm Dr.Buda Lászlónak a módszer megálmodójának is.

Kicsit izgulva és kíváncsian érkeztem. A bemutatkozás után szinte azonnal éreztem, hogy jó helyre kerültem. A párban elhelyezkedésnél, amikor a társam megnevezte a testében zajló különös fájdalmakat, szinte azonnal „éreztem” én is.  Olyan érzés volt, mintha szinkronicitás lett volna közöttünk. A társaim amikor kiválasztottak „toroknak” 12 éves kislánynak vagy „ hátnak,”azonnal „azonosult” a testem ezekkel a szerepekkel. Hihetetlen és mégis igaz. A saját „esetem” megformálásakor olyan aha élményem volt, amikor az egyik szereplő megnyilvánulása által a gyermekem szavajárásával,hanglejtésével szembesültem. Mély fájdalmak, felismerések és elfelejtettnek hitt élmények, sok sírás és bizonyosság, hogy működik a módszer. A mellkasi fájdalom, ami nagyon gyakori volt, /szinte naponta többször is/ éreztem, és a szorongás, ami szintén gyakran felbukkant, az elmúlt két napban nem jött elő. 

Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem ebben a csodában!

Szilvi

Visszajelzés Sándorfi Tamás alapítónak

Kedves Tamás! Köszönöm a vezetésed alatt ma tartott ingyenes SzomatoDráma játék közben megtapasztalt élményeimet. Ezt a fókuszált figyelmet, az érzéseinkre irányulót, az azok kibontakozását, a te segítő mondataid vitték előre a felismerésig, problémáim kiváltó eredetéig. Ott megsirathattam a picikori énem és indulataimmal együtt elmondhattam, hogy mit érzek, a lelki sérülést okozó, az azt megszemélyesítő–segítő szereplőnek . “Ő” láthatóan megbánta amit tett,majd megölelt és bocsánatomat kérte, pozitív érzelmi hatást kiváltva belőlem. Megkönnyebbülve bocsátottam meg neki, a már felnőtt énemmel.  Elfogadtam , hogy mostantól a felnőtt énem bármikor magához ölelheti a picikori énemet. Ezt követte a feloldódás, megnyugvás. Nekem ez nagyon felszabadító volt, köszönöm ezt a segítő szereplőknek és Tamás, Neked is.

A játékok háromszereplősek voltak. Mindenki volt főszereplő is a “saját” játékában. Tamás, Te a főszereplők és a segítők metakommunikációs jelzéseire is tudtál figyelni és hatékonyan segítetted a történést. A “hernyós” játék is érdekes volt és a kezdeti “ismerkedő” játékok után jó bevezető játék lett számomra. Jó volt benne lenni, látni és segíteni két társam felismerését és “sérüléseik”  feldolgozására tett lépéseiket a “saját” játékukban.

Megítélésem szerint a főszereplők jó érzésekkel, jó lelkiállapotban indultak haza. Köszönöm Tamás, hogy segítettél és Timike Neked is, mert velünk voltál a “játékok” terében. Köszönöm, ez egy jó nap volt !!!!

Kati

Visszajelzés Sándorfi Tamás alapítónak

Kedves Tamás, 

Nagyon köszönöm a küldeményt. 🙂

No, meg a szombati interaktív utazást. Kíváncsiságom hajt a lélek mélységének megismerésének módszerei/technikái felé. Ebben az izgatott állapotban érkeztem. A mindenre odafigyelő, gyengéden terelő értő figyelmed, tökéletes biztonságot nyújtott a “játék” teljes ideje alatt. Eddigi életem múltbeli sebein már dolgozom egy ideje, de most olyan erővel törtek ismét felszínre, amibe “beleszédültem”, (amire te felkészültél ). Esetlenül botladoztam végig a játékon, de felszabadító volt a sebem gyógyítása. Köszönöm. Megerősítés volt látni társaim bátor szembenézését, megoldás- keresését is.

Mennünk kell tovább az önmegismerés útján.

Megannyi csodát kívánok Neked, hálával, köszönettel.

Vali

Visszajelzés Sándorfi Tamás alapítónak

Annak a széknek az odahozása, olyan volt számomra, mint amikor nagyon hányingerem volt es valaki odahozta a lavort az ágy mellé. Legyen csak ott, hátha kell. Ez volt a maximum, ez jelentette a fordulópontot számomra. Ha nem lett volna ott, nem “hánytam” volna. Figyelmed, jelenléted, rámhangolódasod, kérdéseid, visszatükrözésed, gesztusaid, megteremtették bennem a biztonsagérzetet. Olyan jó, hogy van ilyen, olyan jó,  hogy megélhettem. A képet emlékként küldöm, hogy bátorítson téged, ha elakadnál. S még azért is, hogy lásd, mit vagy képes kihozni az emberből. pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.png

Éva

Visszajelzés Sándorfi Tamás alapítónak

Az általad vezetett SzomatoDráma játékon részt venni hatalmas élmény volt. Már a délelőtti bemelegítő játékoknál annyira sikerült elmélyülni, hogy ezt mindannyian nagy meglepetéssel fogadtuk. A délutáni játékok pedig a “hab a tortán” voltak. 
Jó lenne, ha egyre jobban elterjednének az ehhez hasonló non-invaziv gyógyító módszerek és mi, emberek, bevállalnánk, hogy belemásszunk ebbe az olykor fájdalmas, de hosszútávon mindenképp gyógyító folyamatba.
A játékvezető (Te) végtelen türelme, nyitottsága és szeretete nagyban hozzájárult az itt megélt emlékezetes élményekhez.

Nagyon hálás vagyok a lehetőségért. Köszönöm, hogy részt vehettem!

Barbara

Visszajelzés Sándorfi Tamás alapítónak

Szerintem, amiben lehetne jobb, az az időkeretek kijelölése. Valahogy kiszámítható vagy keretet ad, ha tudjuk, mi meddig tart már az elején.
Mindenképpen fontos az, hogy megfelelően empatikusnak, ugyanakkor távolságtartónak éreztem. Stabil és biztonságos volt mellette játszani.

János

Visszajelzés Huszka Zsuzsának

Judit, aki harmadik alkalommal vett részt a Zsuzsa által vezetett SzomatoDráma játékon, ezt írta:
” Mint mindig. SZUPER VOLT! 
És nagyon köszönöm!
Érzem a tisztulást az életemben! Könnyebbség. Rálátás (objektíven).”

Judit

Visszajelzés Huszka Zsuzsának

“Hihetetlen nagy élmény volt! Nem is hittem volna. 

Ez a biztonságos, szeretetteljes légkör olyan érzéseket hozott fel, amiket mélyen elnyomtam,miközben sokszor okozott elakadást az életemben. 

Köszönöm!!!

Kritika: Sajnálom, de nincs!!

Nagyon jó élménnyel távozom.”

Ibolya

Visszajelzés Huszka Zsuzsának

Csodás, tartalmas és maximálisan segítő pár órát tölthettem el veled, az irányításod alatt, amikor pont akkor és abban a pillanatban és azt kérdezted, amit kellett.

Segítettél az érzelmeim kibontásában, ami a leghasznosabb volt nekem, illetve a főszereplők számára is. 

Nagyon jól érzed, hogy hogyan jó és érdemes a szomatodrámát irányítani és használni az emberek számára fontos felismeréseihez. 
Köszönöm:

 Miklósfalvi Zsuzsanna

Visszajelzés Németh Lászlónak

”Tetszett, hogy barátságos voltál, és hogy mindenki felé szeretettel fordultál. Nagyon jólesett. az energiáidat érezni.”

Zsuzsa

Visszajelzés Németh Lászlónak

“Amikor kiválasztottalak a játékvezetők közül, még csak nem is sejtettem, hogy milyen csodálatos lesz veled játszani. Mindent odaadtál magadból, amit csak adhattál. Ez megható volt és én mindent befogadtam, mert nagyon jólesett.”

Éva

Visszajelzés Németh Lászlónak

“Szuper tapasztalatokat szereztem magamról, és új felismeréseim lettek az egyéni konzultáción. Utána nagyon pozitív lett a kapcsolatom a környezetemmel. Hálás vagyok érte. ”

 Brigitta

Visszajelzés Cs. Tóth Ibusnak

“Két évvel ezelőtt találkoztam először ezzel a gyógyító játékkal. Először nehezen elképzelhető volt számomra, hogyan fogok átélni, érzelemmel megtölteni olyan szerepeket, amelyekhez nem tudok embereket kötni.
Ám hamar rájöttem, hogy “csak” befelé kell figyelnem, és akkor minden jön magától. Persze ez így leírva egyszerűnek tűnik, de ennyire nem egyértelmű az azonnali siker. Azóta sok játékon vagyok túl, és rengeteget tanultam – elsősorban magamról. Minden egyes szerep “rám van szabva”, hiszen szinte mindegyikben a saját életemből is ráismerek egy-egy “szeletre”: anya-lánya kapcsolat, párkapcsolat, gyermekkor, és még sorolhatnám.”Hálás vagyok a lányoknak, Ibusnak, akik kísértek ebben a folyamatban.

Ottilia

Visszajelzés Cs. Tóth Ibusnak

Csupán attól, hogy belépek a gyógyító térbe, egyfajta biztonság árad szét bennem, ami nálam azért nagy dolog, mert alapvetően szorongó alkat vagyok, örök készenlétben, állandó en garde állásban. Mintha valaki tudná bennem, hogy bármi is történik itt, az éppen annyi, amennyit a saját rendszerem biztonságban enged. Éppen ezért számomra nagyon könnyű belehelyezkedni szerepekbe, felvenni annak az embernek vagy épp jelenségnek az energetikáját, amit rám oszt a főszereplő. Azonnal bekapcsol az amúgy is érzékeny testem,  a legkülönbözőbb pontokon.

Orsi

Visszajelzés Cs. Tóth Ibusnak

“Én már szinte játékfüggő vagyok.:) Amikor csak tehetem, jövök, mert érzem, ahogy a lelkem rétegei gyógyulnak, felszabadulnak a sok fájdalomtól, s egyre könnyebbnek, boldogabbnak érzem magam. Bátran beleállok a szerepekbe, szembenézek a félelmeimmel, s már néha jól ki is nevetem őket. Nem is értem, hogyan láttam korábban őket olyan hatalmasoknak. Ma már békében vagyunk egymással, sőt, farkasszemet is tudunk nézni, aztán jól megöleljük egymást ” Imádok játszani!”

Anna

Visszajelzés Cs. Tóth Ibusnak

“Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rám ez a sok játék. A lelkemben megkönnyebbülést érzek, fontos döntést hoztam meg, szakítottam a párommal, s a derékfájásom is elmúlt. Várom a következő lehetőséget.”

Maja

Visszajelzés Cs. Tóth Ibusnak

Ezúton is hálás vagyok ezért a csodás SzomatoDráma élményért,ami velem történt. Hálás vagyok a barátnőmnek, aki ezt a módszert javasolta, s Ibusnak aki megmutatta a nem kézzel foghatót és a kedves lányoknak, segítőimnek, akik velem voltak az úton.

Bíborka

Az oldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény biztosításáért.