Kapcsolat Figyelem Biztonság 

KaFiBi 3 napos program

Elvonulás 3 napra

Dátum: 2024.04.12. 10:00-tól 2024.04.14. 16:00-ig, 

Helyszín: Sokorópátka, Főmajor, 9112,

Ismered már a SzomatoDrámát? Vagy még soha sem hallottál róla? Több témád, kérdésed, tüneted, elakadásod van és szeretnél ezekkel egy nyugodt környezetben, de intenzíven foglalkozni? Ezt a programot neked készítettük.

Külön ajánlom, ha makacs tünettel, elakadással vagy betegséggel állsz szemben és az eddig bejárt út nem hozta meg a kellő eredményt. Itt anélkül haladhatsz, próbálkozhatsz a tüneti kezeléssel vagy a megoldás megtalálásával, hogy mellékhatásokat okozó kémiai anyagokat vinnél a szervezetedbe. 

KaFiBi ezen 3 napos programjára a Kapcsolat Figyelem Biztonság terébe hívunk, hogy saját utadon tudj haladni. Mind ezt gyakorlott odaadó segítőkkel, akik lágyan kísérnek. Egy meseszép, hangulatos helyszínen kikapcsolódva tapasztalhatod meg saját erődet. Kapcsolódhatsz saját magadhoz. Új ismeretségeket köthetsz. Ráláthatsz saját kérdéseidre – problémáidra egy teljesen új nézőpontból. Olyan élményekkel távozhatsz amilyent még nem tapasztaltál. Lehetőséged nyílik rá, hogy elindulj az öngyógyítás útján. 

Nap
Óra
Perc
Másodperc
Kinek ajánljuk ezt a programot?

Miért a legjobb számodra?

Nem szükségszerű, hogy tünet, vagy elakadás legyen jelen az életedben. Abban az esetben is ajánlom ezt a programot, ha önismerettel, illetve azon belül Önmagadhoz való kapcsolódással, egészséges önszeretettel szeretnél foglalkozni, haladni az utadon.

A kiváló és tapasztalt Szakemberek/Játékvezetők mind azért lesznek jelen a programon, hogy a Dr. Buda László által megalkotott SzomatoDráma módszer szabály rendszerében kisérjenek Téged és biztonságos légkört biztosítsanak.

Ebben a légkörben tudsz előre haladni a leghatékonyabban az önismeret útján a céljaid felé. Több éves tapasztalat alapján bizton állíthatom, hogy ez a három nap, amit barátságos és elfogadó légkörben töltünk együtt, különleges és emlékezetes lesz számodra.

Mit tudok tenni ha,

Keress minket, ha kérdésed van. Olyan embert, akinek nem tudunk segíteni, nem is hívjuk.

A fentiek közül bármelyiket érzed sajátodnak ígérem, egy olyan új nézőpontot mutatunk neked ami nagyban segít abban, hogy a neked színpatikus döntést – választ megtaláld és sajátodnak érezd. Megerősödöttnek és átdolgozottnak fogod érezni magad. Technikát és tudást adunk amivel te magad könnyebben igazodsz el a kérdéseiden – elakadásaidon.

Útmutató a programhoz

1

INGYENES konzultáció

Nem vagy biztos benne, hogy neked való-e a 3 napos elvonulás? Bátran jelentkezz ingyenes konzultációnkra, ahol mindent részletesen átbeszélünk.

2

3 napos elvonulás

Találkozunk Sokorón, és eltöltünk 3 nagyszerű és eseménydúst napot, ahol rengeteget fogsz fejlődni a szakértőink segítségével.

3

Elvonulás utáni kötetlen beszélgetés

Az elvonulás után várunk egy 30 perces kötetlen beszélgetésre arról, hogy milyen volt számodra az elvonulás, hogyan élted meg, és miben tudnánk neked segíteni a továbbiakban.

Rólunk mondták

Vélemények. Visszajelzések. Megélések.

Örömmel tölt el minket, hogy programjainkon egyre több embernek tudunk élményt adni. Jelentkezz most, hogy Te is átélhesd.

Programleírás

Mire számíthatsz a program során?

Az első nap:
Érkezés és minimális adminisztráció után rövid ismertetéssel, találkozással egybekötött bemelegítés lesz a program. A folytatásban rövid játékokat játszunk párban, melynek során megtapasztalsz egy eddig Számodra talán ismeretlen kapcsolódási formát a saját testedhez. Belekóstolunk a Kapcsolódás, a Figyelem, és a Biztonság felszabadító erejébe. A nap második részében 4-6 fős csoportokban elkezdődnek a SzomatoDráma játékok és innentől minden résztvevőnek lehetősége adódik saját játékra. Ekkor Te is lehetsz Főszereplő, melynek során elmélyülhet a megtapasztalásod a Kapcsolat, Figyelem és Biztonság erejében. Este vacsora után, 20 órától kötetlen beszélgetés a Játékvezető/Szakemberekkel a kérdéseid megéléseidről. Tudsz kérdezni és mi igyekszünk mindenre válaszolni.

A második nap:
A nap első felében folytatod a játékot ugyanazzal a kis csoporttal, akikkel az első nap elkezdted. Ebédszünet és egy kis csavar után a délutánt is játékokkal folytatjuk.

Este vacsora után – 20 órától – kötetlen beszélgetés lesz a Játékvezető/Szakemberekkel a kérdéseidről, megéléseidről. Tudsz kérdezni és mi igyekszünk mindenre válaszolni.

A harmadik nap:
Már csak rövid játékokra és az elbúcsúzásra lesz lehetőségünk. Meggyőződünk róla, hogy mindenki elengedhető és utána elbúcsúzunk egymástól jókívánságok között.

Dr. Buda László ajánlásával

Sándorfi Tamás munkáját évek óta, több tanfolyamon keresztül követtem. Alaposnak, megbízhatónak és lelkiismeretesnek ismertem meg. Kiváló SzomatoDráma szakember és remek szervező. Jó szívvel ajánlom az általa alapított KaFiBi programjait. Az ezekben részt vevő valamennyi szakembert és játékvezetőt jól ismerem, hozzáértésük, tapasztaltságuk, emberségük garancia arra, hogy a résztvevők biztonságos környezetben haladjanak önismeretük útján.

Dr. Buda László, pszichiáter, pszichoterapeuta,
a SzomatoDráma módszer megalkotója

Szervezők és segítők

Kik azok, akik ezen a KaFiBi programon segítenek Neked, hogy a saját utadon tudj haladni?

Kóka Izabella

Több száz saját élmény és még több Játékvezetés után még mindig csillogó szemekkel és a várakozás örömével kísérem a játékokat. Csodálattal tölt el a lélek mélysége és ámulva figyelem, hogy milyen sors mintázatok sejlenek fel egy- egy régen hordozott tünet mögött, hogy az elakadásaink, élet nehézségeink, miként mutatnak szoros összefüggést a kapcsolati rendszereinkel.

Ha szeretnéd érteni, hogy mit mond el a tested a tüneteid nyelvén, ha nyitott és kíváncsi vagy önmagadra, ha érdeklődés ébred benned, mélyebben megismernéd és kommunikálnál a belső világod szereplőivel, ha szívesen felülírnád a régi mintázatokat, sémákat, amelyekről talán már te is érzed, hogy akadályozzák az életedet, akkor érdemes eljönnöd.

Öleléssel, Kóka Izabella - Játékvezető.

Sándorfi Tamás

Célom, hogy minél több ember megismerhesse azt a módszert, ami a legrövidebb idő alatt a legtöbbet segített számomra az önismereti utamon és aminek 2019-ben játékvezetője, majd 2022-ben elvégeztem a szakember képzést.

A KaFiBi SzomatoDráma rendezvényeken szeretném átadni a Kapcsolódás, Figyelem, Biztonság eddig nem ismert erejét. Megmutatni minél több embernek, hogy van más mint az eddig ismert tudás, módszer és rendszer.

Célom meghívni a Szakemberek, Játékvezetők legjobbjait és velük a legszínvonalasabb programokat szervezni Számodra. Ezen alkalmak megvalósítása a legtisztább és legőszintébb kommunikációval, azért, hogy a végén minden résztvevő nyertesnek érezze magát.

Ez az én vízióm, Sándorfi Tamás - Alapító Játékvezető.

Bónusz és Program ára

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Bónusz

Egy fél órás személyes online meeting a programot követően 30 napon belül, egy közösen egyeztetett időpontban. Ez a program utánkövetésére szolgál, ahol kérdéseid őszintén felteheted.  Azokat a dolgokat tudjuk átbeszélni, amik az elvonuláson történtek. Ez nem kötelező elem, viszont örömmel ajánljuk fel számodra.

Program ára: 120.000 Ft (pénzvisszafizetési garanciával),- ez az ár nem tartalmazza a szállást és az étkezést. 

 

Szállás és étkezés díja: 57.000,- melyet a szálláson kell fizetni.

A helyszín gyönyörűszép környezetben található, teljes ellátást kapunk, fantasztikus élmény szolgáltatás lehetőségekkel, és még egyszer kihangsúlyoznám, hogy az egész hely a miénk lesz 3 napig! Ez egy remek ár érték arány, talán az egyik legjobb Magyarországon!

Cím: Sokorópátka, Főmajor, 9112

A szállás díja az alábbiakat tartalmazza 2 éjszakára / fő kétágyas szobában:

– 2 svédasztalos reggeli

– 3 svédasztalos ebéd 3 fogással

– 2 svédasztalos vacsora 3 fogással

– asztalitenisz, csocso használat

– 35 m2-es játszószobánk használata

– játszótér használat

– szabadtéri játékok használata (ping-pong, kosárlabda, röplabda, foci, ping-pong)

– óriás fajátékok használata

– légkondi használat

– wellness részleg használata: finn szauna, pezsgőfürdő, beltéri fűtött medence

– köntös használat

– napozóterasz használat

– ingyenes WIFI használat az épület egész területén

– horgászat a panzió horgásztavain (érvényes engedéllyel rendelkezők részére)

– idegenforgalmi adó

Egy fő/ program 57 000 Ft

Panzió további szolgáltatásai:
– masszázs
– lovaglás
– lovaskocsikázás

– szauna, pezsgőfürdő

Látnivalók a környéken:
– Pannonhalmi Bencés Főapátság, Arborétum, Bio massza üzem
– Cseszneki vár
– Zirc: arborétum, Ciszterci Apátság, Reguly Antal Műemlékkönyvtár
– Győr: állatkert, barokk belváros, termálfürdő
– Pápa: termál és élményfürdő, belváros
– kisebb települések: pl. Bakonynána: római kori fürdő maradványai
– Cuha völgyi kirándulóhely
– Bakonyszentlászlói Kalandpark

Program helyszín és időpont

Dátum: 2024.04.12. 10:00-tól –  2024.04.14. 15:00-ig, 
Helyszín: Sokorópátka, Főmajor, 9112,

Kérdésed maradt?

Jelezd felém és megválaszolom:
E-mail cím: hello@kafibi.hu
Telefonszám: +3670-588-08-00

120 000 Ft
  • Vásárlás előtti INGYENES konzultáció
  • Részvétel a 3 napos elvonuláson
  • Elvonulás utáni 30 perces online meeting
MAX 28 FŐ
0 %
pénzvisszafizetési garancia
+
elégedett KaFiBi kliens
0 +
tapasztalt segítő

Bevezetőnap a SzomatoDrámába

Itt olvashatsz ennek a programnak a részleteiről és a lap alján jelentkezhetsz

Dátum:                     HAMAROSAN figyeld a Facebook-ot 

Időtartam:          kezdés 10 órakor befejezés 18 órakor (egy hosszabb ebédszünettel, 2-3 rövidebb szünettel)

Helyszín:                      ……………………………………………………………………

Kedves Érdeklődő!

Ezt a programot Neked hoztuk létre, ha szeretnéd megismerni a SzomatoDrámát, ezt az élményekkel és megtapasztalásokkal gazdag rendszert, egy nap alatt. Neked, aki érdeklődsz a programjaink iránt, az olvasott vagy megnézett tájékoztató anyagok alapján. Külön ajánlom abban az esetben, ha makacs tünettel, elakadással vagy betegséggel állsz szemben és az eddig bejárt út nem hozta meg a kellő eredményt. Itt anélkül haladhatsz, próbálkozhatsz a tüneti kezeléssel vagy a megoldás megtalálásával, hogy mellékhatásokat okozó kémiai anyagokat vinnél a szervezetedbe.

Azonban nem szükségszerű, hogy tünet vagy elakadás legyen jelen az életedben. Abban az esetben is ajánlom ezt a programot, ha önismerettel, illetve azon belül Önmagadhoz való kapcsolódással, egészséges önszeretettel szeretnél foglalkozni, haladni az utadon.

A kiváló és tapasztalt Szakemberek/Játékvezetők mind azért lesznek jelen a programon, hogy a Dr. Buda László által megalkotott SzomatoDráma módszer szabály rendszerében kisérjenek Téged és biztonságos légkört biztosítsanak. Ebben a légkörben tudsz előre haladni a leghatékonyabban az önismeret útján a céljaid felé. Több éves tapasztalat alapján bizton állíthatom, hogy ez az egy nap, amit barátságos és elfogadó légkörben töltünk együtt, különleges és emlékezetes lesz számodra.

A reggeli érkezés és minimális adminisztráció után rövid ismertetéssel, találkozással egybekötött bemelegítés lesz a program. A folytatásban rövid játékokat játszunk párban, melynek során megtapasztalsz egy eddig Számodra talán ismeretlen kapcsolódási formát a saját testedhez. Belekóstolunk a Kapcsolódás, a Figyelem, és a Biztonság felszabadító erejébe.

A program második részben 4-6 fős csoportokban elkezdődnek a SzomatoDráma játékok és innentől minden résztvevőnek lehetősége adódik saját játékra. Ekkor Te is lehetsz Főszereplő, melynek során elmélyülhet a megtapasztalásod a Kapcsolat, Figyelem és Biztonság erejében.

A SzomatoDráma nap részvételi díja: …………… Ft./ fő / alkalom

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz. Ezt követően kapod meg a további tájékoztatást a fizetéssel kapcsolatban. A részvételi díjat jelenleg még csak banki átutalással tudod teljesíteni. Számlát a pénz jóváírását követően állítunk ki és juttatjuk el hozzád. Foglaláshoz elegendő a jelentkezés kitöltése, de véglegesítéshez az utalás teljesítése szükséges. Kérdés esetén keress az elérhetőségeinken.

Szeretettel várunk és bízunk a mielőbbi személyes találkozóban.

Barátsággal a KAFIBI csapata.

Itt jelentkezhetsz

Elérhetőségünk

Futurus Műhely Kft.

Székhely: H-2013 Pomáz Mester. 6

Posta cím:  H-2013 Pomáz Pf.:119

Adószám: 13149033-2-13

Közösségi adószám: HU13149033

Telefonszám: +36705880800

E-mail cím: hello@kafibi.hu

Cégjegyzékszám: 01-10-040952

Bank neve:  OTP Bank

Forint számlaszám: 11703037 - 20001395

IBAN: HU57117030372000139500000000

SWIFT CODE: OTPVHUHB

Copyright © 2022 Sándorfi Tamás

INGYENES konzultációra jelentkezés

Jelentkezz bátran a kötetlen INGYENES konzultációnkra, hogy valóban kiderüljön, hogy neked való-e a 3 napos elvonulás 🙏

Mielőtt Elmész...

Felfedeznéd, hogyan segíthet egy 3 napos elvonulás újradefiniálni az életed minőségét?
Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy mélyebb önismeretre tegyél szert. Foglalj helyet most, és tégy még egy lépést önmagad felé.
✨ Különleges Ajánlat Csak Neked: Regisztrálj most, és kapj egy exkluzív útmutatót a tudatos jelenlét művészetéhez!

Az oldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény biztosításáért.