3 napos program

Itt olvashatsz ennek a programnak a részleteiről és a lap alján jelentkezhetsz


Dátum:                       HAMAROSAN, kövesd az oldalunkat a Facebookon

Időtartam:                   Kezdés minden nap …. órakor
                                    Befejezés az első napon 18 órakor
                                    Befejezés a második napon 18 órakor
                                    Befejezés a harmadik napon …. órakor

Helyszín:                      ………………………………..

Nem találkoztál még személyesen a SzomatoDrámával, de az elolvasott, meghallgatott, megszerzett információk nagyon tetszettek és egyből fejest szeretnél ugrani egy intenzív élményekkel teli programba?
Megtapasztaltad a SzomatoDráma erejét és most el szeretnél mélyülni egy témában?
Több témád, kérdésed, tüneted, elakadásod van és szeretnél ezekkel intenzíven foglalkozni, de nincs valamiért lehetőséged eljönni egy elvonulásra?
Ezt a programot neked készítettük.
Külön ajánlom abban az esetben, ha makacs tünettel, elakadással vagy betegséggel állsz szemben és az eddig bejárt út nem hozta meg a kellő eredményt. Itt anélkül haladhatsz, próbálkozhatsz a tüneti kezeléssel vagy a megoldás megtalálásával, hogy mellékhatásokat okozó kémiai anyagokat vinnél a szervezetedbe.

Azonban nem szükségszerű, hogy tünet vagy elakadás legyen jelen az életedben. Abban az esetben is ajánlom ezt a programot, ha önismerettel, illetve azon belül Önmagadhoz való kapcsolódással, egészséges önszeretettel szeretnél foglalkozni, haladni az utadon.

A kiváló és tapasztalt Szakemberek/Játékvezetők mind azért lesznek jelen a programon, hogy a Dr. Buda László által megalkotott SzomatoDráma módszer szabály rendszerében kisérjenek Téged és biztonságos légkört biztosítsanak. Ebben a légkörben tudsz előre haladni a leghatékonyabban az önismeret útján a céljaid felé. Több éves tapasztalat alapján bizton állíthatom, hogy ez a 3 nap, amit barátságos és elfogadó légkörben töltünk együtt, különleges és emlékezetes lesz számodra.

Az első nap:
Érkezés és minimális adminisztráció után rövid ismertetéssel, találkozással egybekötött bemelegítés lesz a program. A folytatásban rövid játékokat játszunk párban, melynek során megtapasztalsz egy eddig Számodra talán ismeretlen kapcsolódási formát a saját testedhez és Önmagadhoz. Belekóstolunk a Kapcsolódás, a Figyelem, és a Biztonság felszabadító erejébe. Ebédszünet után, a nap második részében 4-6 fős csoportokban elkezdődnek a SzomatoDráma játékok és innentől minden résztvevőnek lehetősége adódik saját játékra. Ekkor Te is lehetsz Főszereplő, melynek során elmélyülhet a megtapasztalásod a Kapcsolat, Figyelem és Biztonság erejében.

A második nap:
A nap első felében folytatod a játékot ugyanazzal a kis csoporttal, akikkel az első nap elkezdted. Ebédszünet és egy kis csavar után a délutánt is játékokkal folytatjuk.

A harmadik nap:
Már csak rövid játékokra és az elbúcsúzásra lesz lehetőségünk. Meggyőződünk róla, hogy mindenki elengedhető és utána elbúcsúzunk egymástól jókívánságok között.

A három napos program részvételi díja: …………… Ft./ fő / alkalom

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz. Ezt követően kapod meg a további tájékoztatást a fizetéssel kapcsolatban.

Szeretettel várunk és bízunk a mielőbbi személyes találkozásban.

Barátsággal a KaFiBi csapata.

 

Itt jelentkezhetsz

Az oldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény biztosításáért.