Fedezd fel az áttörést, amely átformálhatja életedet

Regisztrálj most az INGYENES, 15-30 perces önismereti konzultációnkra, hogy felfedezzük, milyen irányba indulj el az önfejlesztés terén, hogy megváltoztathasd a jövődet.

Egy exkluzív, kötelezettségmentes telefonbeszélgetést kínálunk neked, ami végigvezet téged azon az úton, hogy melyik irányba is indulhatsz ahhoz az önismeret terén, hogy teljesen megismerd, megszeresd önmagad.

Sosem késő változtatni!

Csapatunkat a legmagasabb szintű szakértelem jellemzi és munkánkat Dr. Buda László közvetlen ajánlásával végezzük.

Mindannyian elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folyamatosan fejlesszük szakmai tudásunkat, így biztosítva, hogy mindig a legújabb és leginnovatívabb módszerekkel tudjunk hozzájárulni a lelki fejlődésedhez. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégkörünk folyamatosan bővül, köszönhetően a sikeres átalakulások széles skálájának, amelyen ügyfeleink keresztülmentek.

Visszajelzések

Miben nyújtunk neked egyedülálló támogatást?

Akkor jelentkezz, ha:

Miért adjuk INGYEN ezt a Konzultációt?

Célunk, hogy meggyőződjünk róla, hogy a tudásunkkal és tapasztalatunkkal valóban a legjobbat nyújthatjuk Neked. Hiszünk abban, hogy értéket adunk, de csak akkor kérünk érte cserébe valamit, ha megbizonyosodtunk róla, hogy ez számodra is érték. 

Sándorfi Tamás üzenete:

KaFiBi alapító, SzomatoDráma szakember vagyok. Amikor megálmodtam ezt a programot számodra, akkor Te voltál benne a főszereplő. Szeretném megmutatni és átadni a KaFiBi lényegét számodra, ami a kapcsolat, figyelem, biztonság hármasán alapul. Gyere, ismerd meg a KaFiBi által használt módszert a SzomatoDrámát.

Kóka Izabella üzenete:

Több száz saját élmény és még több Játékvezetés után még mindig csillogó szemekkel és a várakozás örömével kísérem a Főszereplőimet a játékaikban. Csodálattal tölt el a lélek mélysége és ámulva figyelem, hogy milyen sors mintázatok sejlenek fel egy-egy régen hordozott tünetben, elakadásban, élet nehézségben, miként változnak és oldódnak meg egy-egy SzomatoDráma játék során.
elégedett kliens
+
tapasztalt segítő
0 +

Itt jelentkezhetsz az ingyenes telefonos konzultációra

Ez egy telefonon folytatott beszélgetés, mint tájékozódási, információs és ismerkedési lehetőség. Ha szeretnéd itt mindent megtudhatsz, ami érdekel, persze kötelezettségmentesen!

Elérhetőségünk

Futurus Műhely Kft.

Székhely: H-2013 Pomáz Mester. 6

Posta cím:  H-2013 Pomáz Pf.:119

Adószám: 13149033-2-13

Közösségi adószám: HU13149033

Telefonszám: +36705880800

E-mail cím: hello@kafibi.hu

Cégjegyzékszám: 01-10-040952

Bank neve:  OTP Bank

Forint számlaszám: 11703037 - 20001395

IBAN: HU57117030372000139500000000

SWIFT CODE: OTPVHUHB

Az oldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény biztosításáért.