Elvonulás három napra

Itt olvashatsz ennek a programnak a részleteiről és a lap alján jelentkezhetsz

Dátum:                        HAMAROSAN, kövesd az oldalunkat a Facebookon

Időtartam:                   Kezdés első nap …. órakor
Befejezés a harmadik napon …. órakor

Helyszín:                ………………………………..

Nem találkoztál még személyesen a SzomatoDrámával, de az elolvasott, meghallgatott, megszerzett információk nagyon tetszettek és egyből fejest szeretnél ugrani egy intenzív élményekkel teli programba?
Megtapasztaltad a SzomatoDráma erejét és most el szeretnél mélyülni egy témában?
Több témád, kérdésed, tüneted, elakadásod van és szeretnél ezekkel intenzíven foglalkozni, de nincs valamiért lehetőséged eljönni egy elvonulásra?
Ezt a programot neked készítettük.
Külön ajánlom abban az esetben, ha makacs tünettel, elakadással vagy betegséggel állsz szemben és az eddig bejárt út nem hozta meg a kellő eredményt. Itt anélkül haladhatsz, próbálkozhatsz a tüneti kezeléssel vagy a megoldás megtalálásával, hogy mellékhatásokat okozó kémiai anyagokat vinnél a szervezetedbe.

Azonban nem szükségszerű, hogy tünet vagy elakadás legyen jelen az életedben. Abban az esetben is ajánlom ezt a programot, ha önismerettel, illetve azon belül Önmagadhoz való kapcsolódással, egészséges önszeretettel szeretnél foglalkozni, haladni az utadon.

A kiváló és tapasztalt Szakemberek/Játékvezetők mind azért lesznek jelen a programon, hogy a Dr. Buda László által megalkotott SzomatoDráma módszer szabály rendszerében kisérjenek Téged és biztonságos légkört biztosítsanak. Ebben a légkörben tudsz előre haladni a leghatékonyabban az önismeret útján a céljaid felé. Több éves tapasztalat alapján bizton állíthatom, hogy ez a három nap, amit barátságos és elfogadó légkörben töltünk együtt, különleges és emlékezetes lesz számodra.

Az első nap:
Érkezés és minimális adminisztráció után rövid ismertetéssel, találkozással egybekötött bemelegítés lesz a program. A folytatásban rövid játékokat játszunk párban, melynek során megtapasztalsz egy eddig Számodra talán ismeretlen kapcsolódási formát a saját testedhez. Belekóstolunk a Kapcsolódás, a Figyelem, és a Biztonság felszabadító erejébe. A nap második részében 4-6 fős csoportokban elkezdődnek a SzomatoDráma játékok és innentől minden résztvevőnek lehetősége adódik saját játékra. Ekkor Te is lehetsz Főszereplő, melynek során elmélyülhet a megtapasztalásod a Kapcsolat, Figyelem és Biztonság erejében. Este vacsora után, 20 órától kötetlen beszélgetés a Játékvezető/Szakemberekkel a kérdéseid megéléseidről. Tudsz kérdezni és mi igyekszünk mindenre válaszolni.

A második nap:
A nap első felében folytatod a játékot ugyanazzal a kis csoporttal, akikkel az első nap elkezdted. Ebédszünet és egy kis csavar után a délutánt is játékokkal folytatjuk.

Este vacsora után – 20 órától – kötetlen beszélgetés lesz a Játékvezető/Szakemberekkel a kérdéseidről, megéléseidről. Tudsz kérdezni és mi igyekszünk mindenre válaszolni.

A harmadik nap:
Már csak rövid játékokra és az elbúcsúzásra lesz lehetőségünk. Meggyőződünk róla, hogy mindenki elengedhető és utána elbúcsúzunk egymástól jókívánságok között.

A három napos elvonulás részvételi díja: …………… Ft./ fő / elvonulás

A Szállás és az étkezés díja 1 ágyas szoba esetén: ………….. Ft / fő / elvonulás,
A Szállás és az étkezés díja 2 ágyas szoba esetén: ………….. Ft / fő / elvonulás,
A Szállás és az étkezés díja 3 ágyas szoba esetén: ………….. Ft / fő / elvonulás, amit a szállással (szállást adó hellyel, szálláshellyel, szállodával?) közvetlenül tudsz intézni ……………….. ezen a címen. Az étkezés tartalmazza az első napi ebédet, vacsorát. A második nap reggeli, ebéd, vacsora. A harmadik nap reggeli, ebédet. (Az étkezés díja tartalmazza: 1. nap ebéd, vacsora, 2. nap reggeli, ebéd, vacsora, 3. nap reggeli, ebéd.)

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz. Ezt követően kapod meg a további tájékoztatást a fizetéssel kapcsolatban.

Szeretettel várunk és bízunk a mielőbbi személyes találkozóban.

Barátsággal a KaFiBi csapata.

Itt jelentkezhetsz

Az oldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény biztosításáért.